Wow!

Jouw resultaat:

Twitter icon Facebook icon LinkedIn icon

Bij Delhaize hebben we vijf waarden: eenvoud, magie, behulpzaamheid, inspiratie en samen. Op basis van je antwoorden zijn de waarden die het meest bij jou passen eenvoud en magie.

Eenvoud

Volgens jou is er voor elk probleem een praktische oplossing. Je analyseert graag je omgevingen, controleert feiten en werkt dan meteen een actieplan uit. Je bent een toegewijde collega die betrouwbaar en eerlijk is.

Daarnaast ben je een man of vrouw van je woord en kom je graag gemaakte afspraken na. Een heldere uitleg voor een ingewikkeld vraagstuk? Daarvoor kunnen collega’s bij jou terecht.

En dat komt goed uit, want retail is een bruisende en dynamische omgeving waar eenvoud en oplossingsgerichtheid noodzakelijk zijn.

Magie

Jij bent iemand die altijd voor dat extraatje gaat en makkelijk contact legt met mensen. Je bent een ongelooflijke optimist en werken moet vooral leuk zijn, want het leven is een feest. De slingers? Die hang je zelf wel op. Je hebt energie voor tien een grapje is bij jou nooit veraf.

Magie? Dat is bij Delhaize overal te vinden. In onze innovatieve projecten, in ons aanbod en in het stapje verder dat we gaan voor onze klanten. Want hun glimlach, daar doen we het voor.

Pas jij bij Delhaize?

Ga dan snel naar onze jobsite, we hebben vast een vacature die past bij jouw profiel.

Terug naar de homepage Solliciteer bij Delhaize

Deel je resultaat

Twitter icon Facebook icon LinkedIn icon

Onze waarden

Inspiratie bij Delhaize

Inspiratie

Inspiratie zit voor ons in kleine alledaagse dingen. Een goede suggestie voor een klant, een lekker recept voor een collega, een innovatieve oplossing in het distributiecentrum of een creatief idee op ons hoofdkantoor. Op elk moment van de dag inspireren we onze klanten en collega’s.

Eenvoud bij Delhaize

Eenvoud

Eenvoud is belangrijk in de snelle wereld van retail. De kortste lijn, daar houden we van. Want waarom het moeilijk en ingewikkeld maken als het ook snel, gemakkelijk en eenvoudig kan? Daarom stellen we ons iedere dag opnieuw de vraag of er een betere oplossing bestaat.

Samen bij Delhaize

Samen

Samen gaan we ervoor. Elke dag. Retail is een team business, iedereen rekent op iedereen. Winkels, distributiecentra en hoofdkantoor zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar. Dus zijn we ook altijd benieuwd naar ieders mening en suggesties. Want waar leer je beter dan van jouw collega’s?

Behulpzaamheid bij Delhaize

Behulpzaam

Behulpzaam zijn brengt ons het verst. Bij Delhaize steken we graag allemaal een handje toe. We helpen onze klanten gezonde keuzes maken. En ook achter de schermen staat niemand er alleen voor. Alleen zo maken we van Delhaize een thuis voor klanten en medewerkers.

Magie bij Delhaize

Magie

Magie zie je bij ons overal. In de innovatieve projecten, in ons aanbod, in het stapje verder dat we gaan voor onze klanten. Want hun glimlach, daar doen we het voor! Elke dag opnieuw stellen we onszelf de vraag: hoe kunnen we een vleugje magie toevoegen in onze job.

Bij Delhaize kan je aan de slag in onze winkels, logistiek of ondersteunende diensten.

Winkels

Een job in een van onze winkels? Dat is onze klanten inspireren en een handje helpen. Want onze klanten goed ontvangen, dat start bij jou.

Daarom zorgen we dat alle artikelen makkelijk te vinden zijn, neergezet worden op de juiste plaats en op de goede manier en in de goede verpakking zitten. We zorgen dat het brood vers uit de oven komt en het vlees net versneden is. En dat het vleugje magie in de lucht hangt!

Onze 10.600 winkelmedewerkers maken het leven van onze klanten iedere dag een beetje gemakkelijker en bieden lekkere en gezonde alternatieven aan.

Bekijk de jobs

Logistiek

Een job in een van onze distributiecentra? Dat is meehelpen om onze producten tot in onze winkels en tot op het bord van onze klanten te brengen. Want beter en gezonder eten voor onze klanten, dat start bij jou.

Daarom zorgen we in onze distributiecentra voor een vlotte aanvoer, sortering, verdeling en bevoorrading. Samen gaan we voor een goed geoliede machine waarin elk onderdeeltje essentieel is. Want gemiddeld vertrekken er zo’n 650 ritten per dag om zo’n 1.600 leveringen te doen bij de winkels.

Delhaize telt in België vier distributiecentra gelegen in Zellik en Ninove. Van daaruit bevoorraden we alle winkels in België en zorgen we dat onze klanten elke dag een ruime keuze hebben.

Bekijk de jobs

Ondersteunende diensten

Een job bij onze ondersteunende diensten? Dat is meewerken aan ons gezamenlijk doel: een magische winkelervaring creëren voor onze klanten, en hen op culinair vlak inspireren. Want een nog betere kwaliteit en service, dat start bij jou.

Daarom helpen we elkaar en werken we samen over de teams en afdelingen heen. Onze medewerkers op het hoofdkantoor zorgen voor de ondersteuning van de collega’s in de winkels en distributiecentra. En zo zijn ook zij rechtstreeks verantwoordelijk voor wat er elke op het bord van 5 miljoen klanten komt.

Bekijk de jobs

Meer weten over Delhaize als werkgever?

Lees meer